Aanpak

1. Uw verhaal

onze basis

Alles begint met het in kaart brengen van uw persoonlijke ervaringen en verwachtingen, want deze zijn voor iedereen anders. Ufin wil daarom eerst en vooral luisteren naar uw specifieke situatie, om dan pas op zoek te gaan naar het juiste advies en de juiste oplossing. 

2. Onze doorlichting

van uw doelstellingen

In deze fase kunnen wij indien nodig samenzitten met andere experts om alles minutieus af te stemmen op gebied van vermogen, inkomen, pensioen en nalatenschap, met als doel van de huidige naar de gewenste situatie te gaan.  

3. Ons voorstel

voor uw vermogen

Op basis van de analyse doen we een op maat gemaakt voorstel waarin we de meest geschikte investeringsstrategieën en -oplossingen aanbevelen. We overlopen dit samen zodat u volledig begrijpt wat we voorstellen en waarom.

4. Uw keuze

onze samenwerking

Onze meerwaarde zit in het feit dat we advies geven zoals we het zelf ook graag zouden krijgen. Dit is geen one-time shot, maar vergt een continue wisselwerking tussen uw behoeftes en onze expertise. De finale beslissing ligt uiteraard altijd bij u.

Transparantie en eerlijkheid zijn voor ons essentieel. We zorgen ervoor dat u altijd volledig begrijpt wat we voorstellen en waarom. Niet wij, maar onze klanten zijn belangrijk.


- Vincent Ferlin, oprichter en bestuurder Ufin


Over ons

Visie Aanpak Team