Maak kennis met het team

Vincent Ferlin

Bestuurder

Na zijn Master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven heeft Vincent zijn carrière opgebouwd bij twee internationale auditkantoren en bij een financiële planner.

In 2016 vervolmaakte hij zijn opleiding met een postgraduaat ‘Advisor in Personal Financial Planning’ aan de Flanders Business School.

Vincent is oprichter en bestuurder van Ufin. In zijn vrije tijd gaat hij graag een sportieve uitdaging aan.

Vincent Ferlin

You can fly with the eagles or crash with the chickens.

Paulien Vandaele

Paulien Vandaele

Bestuurder

Als sluitstuk van haar Master Handelswetenschappen heeft Paulien stage gelopen bij Ufin. Na deze eerste stappen in de professionele wereld is ze bij ons gestart, en dit in combinatie met een verbredende Master Fiscaliteit aan de Universiteit Gent.

Sinds 2021 is Paulien bestuurder bij Ufin.

In haar vrije tijd staan reizen, sporten en familie en vrienden centraal.

Challenging yourself is a good way to stay humble.

Aude Man

Compliance Officer

Na een leerrijke stage bij Ufin in het kader van haar Master Handelswetenschappen – Finance & Risk Management, heeft ook Aude het Ufin team vervoegd.
Na een periode als relatiebeheerder actief te zijn geweest, heeft Aude zich bijgeschoold op vlak van compliance. Ze focust zich nu voornamelijk op de interne procedures.

In haar vrije tijd staan daguitstappen, wandelingen, en tijd met familie op de planning.

Aude Man

We moeten niet alleen streven naar gemoedsrust op financieel vlak, gemoedsrust is ook te vinden in goede procedures en deontologie.

Emile Vantomme

Emile Vantomme

Financial Advisor

Ook Emile heeft het Ufin team vervoegd na zijn stage voor zijn opleiding Master Handelswetenschappen - Finance & Risk Management. Emile richt zich voornamelijk op het beheer van klantendossiers en het commerciële luik binnen Ufin.
In zijn vrije tijd is hij een fervent reiziger die dan ook graag geniet van het leven en de kleine momenten die daartoe behoren. Bovendien gaat Emile als geen ander graag een sportieve uitdaging aan.

It's not about timing the market, but about time in the market.

Jill Vantieghem

Allround Finance Trainee

Na een boeiende stage bij Ufin tijdens haar master in Handelswetenschappen - Finance & Risk Management, heeft ook Jill recent het team vervoegd. Dit in combinatie met een Educatieve Master in de Economie aan de Universiteit Gent om haar kennis met enthousiasme en passie door te geven aan anderen. In haar vrije tijd staan wandelingen, boeken lezen en lekker uit eten gaan op de planning. Het leven is een avontuur dat ze ten volle wil beleven.

Jill Vantieghem

Kennis is de sleutel tot financieel succes. Investeer in jezelf.

Over ons

Visie Aanpak Team

Het juiste netwerk

Ufin is een door de FSMA (Financial Services and Markets Authority) erkende makelaar in Bank-, Beleggings-, Verzekerings- en Kredietdiensten. We hebben geen exclusieve binding noch omzetverplichtingen waardoor we vrij kunnen samenwerken met verschillende gerenommeerde private bankers, vermogensbeheerders en verzekeringsmaatschappijen.

Onze vertrouwenspartners