Visie

Ufin staat voor een andere aanpak

Op gebied van financieel advies staan we voor veerkracht. Veerkracht zorgt ervoor dat ons advies steeds aangepast is aan de meest recente ontwikkelingen op de markt. We streven dan ook naar de hoogste kwaliteit in adviesverlening. Advies zoals we het zelf graag krijgen, met andere woorden: relevant, onderbouwd en realistisch. We kijken niet enkel naar wat u wenst maar gaan op zoek naar wat u écht nodig heeft. Onze dienstverlening is een uitnodiging voor wie ook gelooft in wat wij geloven, want klanten investeren niet in wat je doet maar waarom je het doet. Continue verbetering van onze diensten wordt hierbij hoog in het vaandel gedragen, wat resulteert in oplossingen waarbij onze klanten toegang hebben tot de beste beheerders wereldwijd en waarbij zowel klanten als medewerkers trots zijn om deze aan te raden aan vrienden en familie. Bij elke beslissing staat de klant niet enkel centraal, U staat vooraan bij Ufin.

Ufin is er voor u

Ufin neemt de tijd om echt te luisteren naar uw ervaringen en verwachtingen, zodat we u vervolgens kunnen begeleiden van uw huidige situatie naar de gewenste situatie van morgen. Om uw doelstellingen te bereiken, vertrekken we vanuit onze eigen expertise en doen we waar nodig beroep op ons uitgebreid netwerk van specialisten. Daarnaast kunnen we uiteraard ook samenwerken met uw bestaande vertrouwenspersonen.

Na de uitwerking van ons advies blijven we dit intensief opvolgen, zodat we kunnen anticiperen op eventuele veranderingen in de fiscale wetgeving, uw financiële gesteldheid of familiale situatie. Bovendien monitoren we continu de markt en waken we erover dat onze oplossingen aan de allerhoogste standaard blijven voldoen.

Hoe we er voor u zijn doorheen dit hele traject leest u hier.

Over ons

Visie Aanpak Team